Super Slim - Recomandari si precautii

Super Slim Romania Home Despre noi Contact
Super Slim
   Despre Super Slim
   Compozitie Super Slim
   Intrebari frecvente
   Recomandari si precautii
   Comanda acum (la orice ora)
Recomandari si precautii
RECOMANDARI

  Consumul cat mai mare de apa, fructe si legume ajuta si accelereaza procesul de slabire prin eliminarea mai rapida a toxinelor si arderea mai rapida a grasimilor.

  Un program stabil de masa, pentru a evita solicitarea stomacului, de asemenea nu trebuie fortat stomacul, sa mancati mai mult decat este necesar, ideal ar fi 3-4 mese pe zi, dar mai reduse cantitativ. Extractul de mar verde, continut de Super Slim reda elasticitatea celulelor stomacale.

  Pe timpul administrarii a tabletelor Super Slim evitati cat mai mult posibil consumul de cafea si alcool. La anumite persoane, pot aparea in primele 4-5 zile ale dietei, senzatii de agitatie sau nervozitate, simptome asememanatoare celor produse de consumul de cafea. Acestea insa vor disparea pe parcurs, organismul obisnuindu-se cu noul metabolism si ritm de functionare.
PRECAUTII

  Este contraindicat copiiilor sub 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

  Intrerupeti neaparat tratamentul in cazul unori afectiuni sau boli aparute in timpul acestuia, mai ales acelea ce necesita medicamentatie. Capsula de slabit Super Slim poate incetini viteza si cantitatea absorbita in sange, a unor medicamente. In asemenea cazuri, informati neaparat doctorul in legatura cu Super Slim si prezentati prospectul.

  Pentru femei - in timpul ciclului menstrual pot aparea senzatii de disconfort la nivelul pelvisului, sangerari mai abundente decat de obicei sau dureri mai intense. Cauza este efectul Super Slim asupra circulatiei sangvine care in timpul tratamentului este putin modificata in scopul arderii grasimilor si eliminarii toxinelor. In cazul aparitiei simptomelor ciclului menstrual, este recomandata intreruperea tratamentului, si apoi reluarea lui dupa 1 sau 2 zile dupa incetarea ciclului menstrual. Efectul Super Slim va fi pastrat in aceasta perioada.

  Pentru femei : Super Slim nu are reactii adverse la pastilele anticonceptionale. Trebuie insa evitata luarea simultan a celor doua pastille!!!
Super Slim
Super Slim
Super Slim
2009 superslimromania.ro Toate drepturile rezervate.
Valid HTML 4.0 Transitional