superslimromania.ro - Super Slim Pomegranate

Super Slim Romania Home Despre noi Contact
Super Slim
   Despre Super Slim
   Compozitie Super Slim
   Intrebari frecvente
   Recomandari si precautii
   Comanda acum (la orice ora)
Super Slim Pomegranate
Despre Super Slim Pomegranate FORMULA 2009

Super Slim Pomegranate reda frumusetea, elastcitatea si fermitatea pielii, aceasta nu ramane inestetica, intinsa si cu vergeturi, la fel ca dupa alte diete.

Super Slim Pomegranate este un produs revolutionar bazat pe o reteta traditionala chinezeasca sigur si eficient din plante naturale care mentin organismul in conditii normale pe parcursul procesului de slabire asigurand o slabire sanatoasa.

Super Slim Pomegranate
Datorita extractelor din fructe naturale, Super Slim Pomegranate nu produce efecte adverse cum ar fi anorexie, diaree, ameteli, tinerea unei diete alimentare, ci doar un efect de slabire rapida.

Cura pentru slabit sigura si eficienta cu pastile Super Slim Pomegranate ajuta la eliminarea toxinelor acumulate de corpul uman de-a lungul timpului, redandu-i acestuia supletea, frumusetea precum si fermitatea pielii. Aceasta cura de slabit va garanteaza slabirea eficienta si fara absolut nici un efort.
Pastilele de slabit Super Slim Pomegranate sunt produse prin cele mai noi tehnologii ale extractiei de plante naturale, fructe si plante chinezesti folosite de mii de ani in medicina traditionala chinezeasca.

Produsul contine diverse extracte naturale care produc organismului o stare de satietate si au ca efect slabirea si infrumusetarea.

Recomandari si precautii

In timpul administrarii pastilelor de slabit Super Slim Pomegranate este recomandat un consum cat mai mare de lichide, fructe si legume proaspete.

Este contraindicat consumul de alcool, tutun si bauturi energizante pe perioada administrarii pastilelor Super Slim Pomegranate.

Pastilele da slabit Super Slim Pomegranate sunt recomandate persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.

Este recomandat in special persoanelor cu grasime abdominala, insa poate fi folosit cu succes si de persoanele ce sufera de obezitate normala, persoanele ce sufera de obezitate refractara si persoanele care nu au obtinut rezultate in urma altor cure repetate de slabire.
Contraindicatii

NU se recomanda copiilor sub 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoane lor cu boli renale cronice, persoanelor cu patologie cardiaca declarata sau susceptibile la acestea (hipertensiune arteriala), precum si la diabetici.

NU este recomandata folosirea simultana a acestui produs cu alte produse de slabire.
Mod de administrare

1 capsula Super Slim Pomegranate pe zi, dimineata, dupa micul dejun, cu o cantitate mare de apa.
Prezentare

Continutul unei cutii de Super Slim Pomegranate este compus din 30 de capsule, 5 folii (blistere) X 6 capsule, echivalentul unui tratament pentru 30 de zile.
Super Slim Pomegranate
Comanda Super Slim Pomegranate

Preturi Super Slim Pomegranate

Super Slim Pomegranate
2009 superslimromania.ro Toate drepturile rezervate.
Valid HTML 4.0 Transitional